14.1.2014

Holopaisen Roope-soundtrack tilattavissa ennakkoon!


CDS A Lifetime of Adventuren kansikuva osoitteessa http://www.madsupply.com/en/shop/band+merchandise/tuomas+holopainen
Tuomas Holopaisen sooloalbumi The Life and Times of Scrooge julkaistaan virallisesti vasta 11.4., mutta levyn voi tilata jo ennakkoon parin muun pienen bonussälän kanssa täältä. Tosifaneja hellitään t-paidoilla ja signeeratulla (tosin vain Holopaisen, ei itse Don Rosan nimmaroimalla) sinkulla nimeltä A Lifetime of Adventure, joka puolestaan nähdään kauppojen hyllyillä jo ensi kuussa, eli 7.2. Sinkulla artistina kuullaan Johanna Kurkelaa.

Myös levyn sisältö on julkaistu ja seuraavat kymmenen kappaletta tältä soundtrackiltä löytyvät:

01. Glasgow 1877
02. Into The West
03. Duel & Cloudscapes
04. Dreamtime
05. Cold Heart Of The Klondike
06. The Last Sled
07. Goodbye, Papa
08. To Be Rich
09. A Lifetime Of Adventure
10. Go Slowly Now, Sands Of Time


Näiden tuotteiden kanssa kannattaa muuten olla nopea, sillä ne ovat erikoistarjouksessa ja todennäköisesti hupenevat kesken. Itse pistin jo omani tilaukseen.
(Kyseessä ei ole maksettu mainos, mutta jos herra Holopaisen teos kunnioittaa suuren mestarin ja idolini sarjakuvaeeposta, saa hän virallisen kutsun väitöstilaisuuteeni.)

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen levy, joka on pakko ostaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ehdin kuunnella ennakkoon tuon sinkun, kun se oli vuotanut YouTubeen. (Nyt se sieltä on jo poistettu.) Johanna Kurkela kuulosti todella hyvältä, eikä herkässä biisissä ollut sinänsä mitään vikaa. Sanoista ei vain paikoitellen saanut selvää ja se oli osasyynä, ettei kappaleesta heti tullut mitään Roope-viboja. Odotan kuitenkin kokonaisuutta innolla. Pitää kuunnella sitä samaan aikaan Elämää ja tekoja lukiessa. :)

    VastaaPoista