29.12.2014

Tohtori. Ankkatohtori.

Työpöydälle. Konferenssiin. Kahvilaan. Minne tahansa. Ystävän askartelema.
Vuoden viimeinen päivitys esittelee muutaman ankkamaisen ja liittyvän lahjan. Ja ehkä vähän jotain muuta. Koska en aio olla uutta vuotta koneen ääressä, jätän teille muutaman tärpin tulevaa varten. Ensi vuoden blogimerkinnöissäni ajattelin jakaa joitakin kuvia väitöstilaisuudesta ja karonkasta, toteuttaa erään lukijan toiveen esitellä Rosa-kokoelmani ja yrittää saada lempitaiteilijani-sarjan päätökseen. Lisäksi luvassa on esitelmiä (ainakin Vanhan Kirjan Talvi), ehkä konferensseja ja toivottavasti sarjakuviin liittyvää jatkotutkimusta.
Toinen väitöslahja, päivämäärä kaiverrettu kolikon toiselle puolelle. Vain parhaat ystävät voivat keksiä jotain näin hienoa.

Kolmas väitöslahja. Milla on saanut sith-voimia. Taulun taiteillut (tuleva ankkapiirtäjä) Avi Heikkinen.
Nämä olivat Viralliset Väitöskorvikseni. Tilaustyö Sir Roilta.
Tällainen tuli postissa tänään. Hämmennyin. Kai se sitten tapahtui.
Nyt olen siis virallisesti tohtori. Ankkatohtori. Ducktor, kuten tanskalainen fani kommentoi nerokkaasti. Palaan asiaan ensi vuonna uusien suunnitelmieni kanssa. Toivottavasti.

2 kommenttia:

 1. Onko tietoa, että saadaanko parempi laatuista videota väitöksestäsi nettiin?

  Ja innolla odotan tulevaa blogiasi:D

  VastaaPoista
 2. Toinen väitösvideoni makoilee tällä hetkellä ulkoisella kovalevyllä. Sitä vähän katsastin, mutta en usko, että se on laadullisesti yhtään sen parempi kuin Youtubessa tällä hetkellä oleva. Äänenlaatu on heikompi eivätkä ne lektion kuvatkaan näy sen paremmin. Syynä on salin valaistus, jota en yhtään osannut ottaa huomioon ennen tilaisuuden alkua. :(
  Mutta säädän tiedoston varmaan jossain vaiheessa parempaan muotoon ja katson sitten uudestaan.

  Ajattelin tosin, että voisin myös julkaista lektioni kuvien kanssa täällä blogissa...

  VastaaPoista