2.9.2013

Tulossa: Don Rosan koko tuotanto ENGLANNIKSI!


Viimeisimpien tietojen mukaan Don Rosan tuotanto tullaan julkaisemaan myös englanninkielisinä albumeina! Asiasta tiedotti Jano Rohleder Don Rosan virallisilla Facebook-sivuilla eilispäivän aikana. Sarja tulee kuulemma muistuttamaan enemmän Euroopassa julkaistua Hall of Fame -sarjaa kuin Suomessa tuttua Don Rosan Koottuja, mutta koko tuotantoa lupaillaan nyt albumeina alkuperäiskielellä!

Don Rosa Library -nimeä kantavan sarjan ensimmäinen osa julkaistaan Fantagraphicsin alla kesästä 2014 lähtien. Kiireisimmät voivat syöksyä jo Amazoniin tekemään ennakkovarausta.

Tätä onkin odotettu koko tutkijauran ajan. Nyt ne sitten ilmestyvät sinä kesänä, kun väikkäri on jo paketissa ja väitöstä pitäisi ruveta miettimään. Voi pöh.
Ei voi mitään, taitaa siitä huolimatta olla pakkohankinta.

2 kommenttia:

 1. Smugsnorkle Squatty2. syyskuuta 2013 klo 21.58

  Tämä onkin todella hieno uutinen! Voisi sanoa, että oli jo aikakin. Arvostan myös normaalia julkaisuformaattia, ettei ole pakko ostaa ylihintaista kirjapakettia joka on pakko tilata siltä ainoalta myyjältä.

  VastaaPoista
 2. Menin eilissäpäivänä nyt tilaamaan ensimmäisen osan ennakkoon. Lupailevat, että ennakkotilaajat saavat kirjansa halvimmalla mahdollisella hinnalla, jossa teos on pyörinyt varauksen ja ilmestymisensä välillä. :)

  Tätä uutista on odoteltu ja kyselty kyllä vähän joka taholta. Yritin Koottujen julkaisu-uutisen aikaan selvittää, tuleeko kokoelmaa englanniksi, mutta eipä tullut. Eivätkä mitään silloin lupailleet.

  Uskon kyllä, että vaikka Jenkeissä Rosan suosio on hyvin minimaalista Eurooppaan nähden ja Englannissa eivät oikein edes tajua, mikä on Aku Ankka -sarjakuva, niin kysyntää albumeille tulee taatusti. Eurooppalaiset hoocee-fanit haluavat kuitenkin alkuperäiskieliset sarjakuvat hyllyynsä. :)

  VastaaPoista