14.10.2014

Don Rosa Helsingin kirjamessuilla! (viimeisin tieto!)

Kuva sivustolta http://kampanjat.positiivarit.fi/donrosa/

VIIMEISIN TIETO!

Don Rosa saapuu Suomeen markkinoimaan uutta Kielletyn laakson tarinat -kokoelmaa, joka aloittaa Sanoma Magazinesin julkaiseman uuden Barks / Rosa -sarjan. Tässä sarjassa nähdään Carl Barksin alkuperäisiä sarjakuvia, joihin Rosa on kirjoittanut jatko-osan.

Rosa nähdään Helsingin kirjamessuilla perjantaina 24.10. klo 17.30 Aleksis Kivi -lavalla haastateltavana uuden teoksen tiimoilta puolen tunnin ajan. Tämän jälkeen Rosa signeeraa Sanoman osastolla (6d101) klo 18-20.


Rosan nimmaroi myös sunnuntaina 26.10. klo 13-16 samalla Sanoman osastolla.

Rosa piipahtaa myös Tampereen Sokoksen kirjaosastolla, toisessa kerroksessa lauantaina 25.10. klo 15 alkaen. Haastattelun jälkeen Rosa signeeraa kirjojaan!

16 kommenttia:

 1. Itse olen yrittänyt soittaa tässä kahden päivän aikan sanoma magazinen asiakaspalveluun mutta aika seinään törmäys on tullut kun yrittänyt kysellä tuosta nimikirjoitusten jaosta :( outoa sillä messut ovat kuitenkin jo ensi viikolla...tosin Rosan tämänhetkinen oleilu Saksassa vaikuttanee asiaan

  VastaaPoista
 2. Kyselin itse Rosalta tässä parisen viikkoa sitten hänen Suomen vierailunsa aikatauluista, mutta tiesin kyllä itse enemmän kuin hän. Rosa siis käytännössä saa kuulla aikataulunsa lehdistön, esiintymisten ja nimmarinjakotilaisuuksien osalta vasta saavuttuaan paikalle. Eli jos tietoa ei vielä ole saatavilla, se johtuu Sanoman päästä. En tiedä itsekään, mikä tilanne tällä hetkellä on. :/

  VastaaPoista
 3. Noh huomenna tarkempaa tietoa tulee vierailusta :)
  Oletko kauankin tuntenut Rosan? Ja oletko esim. Syönyt ja hengaillut muutenkin Rosan kanssa?

  Ja aivan mahtavaa kysyä/kommentoida toista Rosa fania ja vieläpä sellaista joka tietää varmaan kaiken hänen sarjakuvistaan tai ainakin melkein kaiken. Myöskin sen takia että ymmärtää miten joku voi laittaa rahaa satoja ja satoja euroja johonkin sarjakuvaan. Onko sinulla Aku ankka lehtiä ja kirjoja muutenkin paaljon? Itse keräilen lähes kaikkeen akuun liittyvää mutta vasta n.1600 lähteä hyllyssä mutta kun rahaa on niin tiedän jo valmiiksi mihin se menee :D
  Oletko jo muten tilannut Don Rosan suunnitelemat figuurit? Itseäni kiinnostaisi mutta no mani no fani u now.

  Ja kiitos siitä että pidät ankkalinna aheista blogia. Merkittävin hahmo on varmaan Aku Ankka opettelin lukemaan osittain akkarista ja vielä sitä luen todennäköisesti odotan keskiviikkoa ja uusia kirjoja vanhain kodissakin.. :D en tiedä miksi omasta elämästäni tässä kerron mutta enivei kiitos:)

  VastaaPoista
 4. Facebookista: Rosa nimmaroi ainakin sunnuntaina Aku Ankan osastolla kello 13–16.

  VastaaPoista
 5. Hups sain akkarin käteeni ja huomasin että numero onkin vasta 42. Toimitus kertoi että asiasta infotaan 43 numerossa

  VastaaPoista
 6. "Rakastettu ankkapiirtäjämestari Don Rosa vierailee Sokoksen kirjaosastolla -2. kerroksessa 25.10. kello 15. Haastattelun jälkeen Rosa signeeraa kirjojaan."

  VastaaPoista
 7. Mistä tämä tieto on? Ja minkä kaupungin Sokoksella?

  VastaaPoista
 8. Eli tämä sunnuntain 13-16 aika ei ole vielä 100% varma? tarvitsen nimittäin 100% varman ajan koska pyydän 6 tuttavaani mukaan jotta saan loputkin "ja muita don rosat parhaita"-kokoelmani nimikirjoitettua (muistaakseni tapana on ollut että yksi ihminen saa yhden nimikirjoituksen). Ps: todella kiva blogi, olen todella iloinen että löysin tämän :)

  VastaaPoista
 9. Aleksi: En voi tietenkään tietoa 100 %:n varmaksi luvata, mutta näin vastasivat kyselyihin Aku Ankan Facebook-sivuilla, kun joku aikataulua kyseli. Koska Rosa on lauantaina Tampereella, uskoisin, että hän on sunnuntaina vielä messuilla ja lähtee sieltä sitten Lahteen nimmaroimaan uutta kirjaansa tilaajille. Lahdessa tosin ei ole nimmarinjakotilaisuutta.

  VastaaPoista
 10. aiotko muuten katja lähteä Tampereellekkin tapaamaan Rosaa?

  VastaaPoista
 11. Itse menen jos saan jostain kyydin tai saan auton lainaan ja porukkaa mukaan :)

  VastaaPoista
 12. Tampereelle olen tuskin lähdössä, kun olen varautunut jo ajelemaan Helsinkiin viikonlopun ajaksi. Ei ole varaa ajella edestakaisin niin paljoa. :)

  VastaaPoista
 13. Rosa antaa nimmareita 24.10 perjantaina klo 18-20 nimmareita

  Tampereella suomalaisessa kirjakaupassa klo 11 ja Sokoksella klo 15

  Sunnuntaina kirjamessuilla13-16

  VastaaPoista
 14. Noo kato meet jumppa kyydillä ja velotat matkustajii ;)
  Tällei pikasesti laskettuna toki on pari muuttujaa mut jos 5 tyypin kaa menee ja jos auto kuluttaa keskimäärin 7l/100 niin maksettavaa noin 7€/hlö ja kyllä saat helposti auton täytee sen verran paljo Rosa faneja on :D

  VastaaPoista
 15. Tai jos saat edes pari mukaan pääset jo paljon halvemmalla :D
  Eli minut ja joitaki muita :"DDDDDD

  VastaaPoista