10.1.2012

Mainos Farscape-faneille!


Pitää nyt tehdä merkintä ihan erikseen kaikille niille, jotka ovat löytäneet yhden parhaimmista avaruus-scifisarjoista kautta aikojen, eli Farscapen. Itse tutustuin sarjaan vasta vähän aikaa sitten, kun mies sen minulle pakkosyötti. Tosin se pakottaminen unohtui siinä vaiheessa, kun tajusin sarjan hienouden.
Mutta pointtina oli siis se, että sarjasta on julkaistu nyt Blu-Ray -versio, jossa on englanninkielinen tekstitys (tosin kuulovammaisille, mutta kuka välittää)!

Koska aiemmassa dvd-boxissa ei ollut niin minkäänlaista tekstitystä, niin Blu-Ray on ehdoton parannus ja myös ehdoton hankinta. Mies tilasi sen Cdonilta ja vaikka tuotekuvauksessa ei mainita mitään teksteistä (Cdonin tuotekuvaukset on olleet aikaisemminkin melko puutteellisia tai jopa virheellisiä), niin kyllä ne tekstitykset sieltä löytyy. Itse varmistimme asian Amazonin sivuilta, jossa myytiin samaa boxia.

P.S. Kuvahan on siis otettu Farscapen kotisivuilta http://www.henson.com/fantasy_scifi.php?content=farscape .

P.P.S. Näin tuossa toissavuoden Jyväskylän Finnconissa aivan mahtavan cosplay-porukan Farscapen tytöistä. Erityisesti Zhaan oli kerrassaan upea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti