10.5.2012

Huhtikuun hankinnat

Viime kuun kirjasaldo tuli lähinnä koostettua lempidivaristani Antikvariaatti Lukuhetkestä, jossa sattui olemaan parin päivän kestänyt tempaus: kaikki kirjat puoleen hintaan! Huh, onnistuin hillitsemään itseni, etten mennyt aivan villiksi, varsinkin, kun sarjakuvat eivät sisältyneet tarjoukseen.
Olin tosin jo aiemmin käynyt hakemassa viimeinkin Blacksadin ensimmäisen osan Kissa varjoisilta kujilta huimaan kahdeksan euron hintaan. Nyt kaikki neljä loistavaa Blacksadia löytyykin hyllystä. Lisää odotellessa.

Tarjouskampanjan aikaan mukaan lähtikin sitten koko Dragonlancen Legendat-sarja kovakantisina teoksina. Vaikka kaksi ensimmäistä jo hyllyssä olikin, pakko ottaa. Pistän pokkariversiot tässä jossain vaiheessa kirppikselle.
Miehelle nappasin myös Kuolemanportti-sarjan viimeisimmän osan, Seitsemännen portin. Nyt puuttuu enää osa kuusi ja sekin saaga on hyllyssä.
Ja lopuksi Star Wars -fani minussa käski ottaa yhden pokkarin (The New Jedi Order: Dark Tide II: Ruin) ja tieto-opuksen The New Essential Guide to Characters. Ja sieltä muuten löytyi se kaivattu Luminara Unduli ja tietenkin Mon Mothma.

Kirjaosastolla on muuten pitänyt melko hiljaiseloa. Odotan edelleen sarjakuvapakettia Jenkeistä (jo kaksi ja puoli kuukautta... mitenhän pitkät ne postitusajat sitten ovatkaan?) ja toivon, että tulisi edes ilmoitus paketin jäämisestä tulliin epäilyttävien seikkojen vuoksi - kunhan se nyt saataisiin ainakin Suomeen!

Yhden paketin olen nimittäin noutanut tullista. Se tuli ystävältäni Kentuckysta (ei kuitenkaan herra Rosalta). Hän työskentelee miehensä kanssa sarjakuvakaupassa ja pisti minulle kaikkea ihanaa Jack Sparrow -figusta lähtien, ja tämä siis oli tullin mielestä epäilyttävää.

Haluaisin nähdä tullin setien ilmeen, kun avaan paketin ja sanon, että katsokaa nyt, Aku Ankka -sarjakuvia. Englanniksi. Tappavaa materiaalia, ne kun ovat Rosan sarjakuvia. Kuolette vielä nauruun, kun sieltä löytyy muun muassa sellainen helmi kuin "A Matter of Some Gravity" (eli siis "Paino-ongelmia").

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti