17.6.2012

Lähdemateriaalipino kasvoi jälleen


Tuli sitten Helsingin reissulla varattua aikaa myös siihen, jotta ehtisi käymään taas Goodfellowsin sarjakuvakaupassa. Onnistuinkin kaivelemaan sieltä lisää tärkeitä sarjakuvia: kaksi Uncle Scrooge -lehteä ja yhden Walt Disney's Comics and Stories -lehden. Uncle Scrooge 324:n kansikuvakin kertoo, että lehti sisältää Rosan "Gyro's First Invention" -sarjakuvan eli "Ensimmäisen keksinnön". Tämä on olennainen siinä mielessä, että se kertoo Pikku apulaisen synnyn - ja apulainenhan on hyvinkin fantastinen hahmo. (Kiitos tästä huomiosta kuuluu ohjaajalleni Irmalle.)
Numerosta 327 puolestaan löytyy "The Curse of Nostrildamus" eli "Nokkadamuksen kirous", mikä tietenkin viittaa Nostradamukseen ja käsittelee toteenkäyviä ennustuksia, josta tulee yksi väikkärini analyysiosion alaluvuista.
Comics and Stories -lehdessä on viimeinen osa "Attack of the Hideous Space-Varmints" -sarjakuvaa ("Kaksisilmäisten avaruushirviöiden hyökkäys"), josta juuri viimeistelin (tai viimeistelen) FINFAR-tutkijatapaamisen paperia.

Tällä hetkellä tuntuu vieläkin tärkeämmältä kerätä Rosan englanninkielistä materiaalia, koska tuo ranskalainen (laiton) fanisivusto, johon minulla on tuossa sivussa linkkikin, on nyt näköjään sitten suljettu. Eli netin kautta Rosaa ja Barksia ei siis enää pääse lukemaan.
Elättelen edelleen toiveita Mile High Comicsin paketin löytämisestä perille, mutta sitten on ehkä etsittävä muita keinoja ja otettava amerikkalaiset tuttavat käyttöön noitten sarjakuvien metsästämiseksi.
Vinkkejä hyvistä nettisarjakuvakaupoista otetaan vastaan!

P.S. Tuli sitten löydettyä vuosien jälkeen myös Kukunor.
Vikatikki. Ainakin rahattomalle nörtille.
Ostin kuitenkin miehelle tuliaisiksi Game of Thronesin Stark-mukin (Winter is coming.) sekä itselleni AT-AT:n piirustuksilla koristellun mukin, muutaman Star Wars -pinssin ja pitkään haaveilemani Guy Fawkes -naamion. Katsellaan, missä conissa sitä pääsisi cosplayaamaan V:tä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti