6.6.2012

Mainos: Keski-Suomen Sanataideyhdistys Rapina etsii uusia jäseniä!

Rapinan uuden sihteerin ominaisuudessa koen asialliseksi mainostaa tätä blogissanikin -  etsimme siis uusia jäseniä.

Rapina ry. on vuonna 2005 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota sanataideopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille Keski-Suomessa.
Rapinassa on mukana kirjailijoita, sanataideohjaajia, kirjoittamisen ja kirjallisuuden opettajia ja opiskelijoita. Tähän mennessä Rapina ry. on vieraillut 26 kunnassa ja sanataidepajoihin, -kursseihin ja -kerhoihin on osallistunut yhteensä noin 2800 keskisuomalaista lasta ja nuorta. Toiminta rahoitetaan pääasiassa apurahoin.
Etsimme nyt uusia jäseniä joukkoomme. Tarjoamme jäsenillemme monipuolista kokemusta yhdistystoiminnasta ja sanataidetyöstä sekä rennon ja asiastaan innostuneen työporukan. Uusilta jäseniltä odotamme aktiivisuutta ja sitoutumista yhdistystoimintaan sekä kokemusta sanataiteen tai luovan kirjoittamisen parista ja lasten tai vanhusten kanssa työskentelystä. Uudet jäsenet perehdytetään Rapinan toimintaan. Ohjaustyöstä voi myös hakea opintopisteitä.

Mikäli olet kiinnostunut Rapinan yhdistystoiminnasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä suunnitelma kahdelle sanataidepajalle (2 x90 min.). Sanataidepajojen kohderyhmä on vapaavalintainen.
Hakemukset on toimitettava sähköpostitse 23.7.2012 mennessä osoitteeseen rapina (at) rapina.fi. Haastattelut pidetään viikon 33 viikonloppuna Jyväskylässä. Valitsemme 2-4 uutta jäsentä.

Lisätietoja sähköpostitse rapina (at) rapina.fi tai puhelimitse 045 136 8581.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti