8.8.2012

Yli 10 000 katsojaa, whee!

Blogspotin laskurin mukaan blogiani on käynyt ihailemassa yli 10 000 ihmistä. Kiitos tästä!
(Tosin siitäkin osa saattaa olla omia katseluitani muiden ihmisten koneella, joten realismin puutteessa kuvitellaan näin.)

Blogin pitäjä juhlistaa asiaa juomalla AT-AT-mukillisen Earl Greytä. Pussina, valitettavasti.

Elokuu menee useamman projektin parissa. Ensinnäkin talossa pitää maalata ja tapetoida ja tämä projekti mennään tietenkin asenteella "ei se nyt niin vaikeaa voi olla" nimimerkillä "olen-kerran-maalannut-kotitaloni-ulkoseiniä".
Sitten on tietenkin myös muutto, joka tapahtuu kuun lopussa ja jota ennen pitää muistaa hullu määrä asioita sähkösopimuksen irtisanomisesta muuttoilmoitukseen ja öljysäiliön tarkastuksen tilaamiseen.

Väikkärin puolesta projektina on sarjakuvateoriaa, jota lainasin yliopiston kirjastosta kaksin kappalein: Matthew J. Smithin ja Randy Duncanin toimittaman Critical Approaches to Comics. Theories and Methods, sekä George Kovacsin ja C. W. Marshallin toimittaman Classics and Comics -teoksen. Jälkimmäinen tuskin tulee olemaan mullistava lähdemateriaalina, mutta se sisältää kiinnostavia artikkeleja Frank Milleristä ja Neil Gaimanista sekä sankarin matkasta supersankarimyytissä. Ehkä asiaa voi soveltaa johonkin.
Pari muutakin sarjisopusta odottaa lukuaan, ne sain lainaksi kollegaltani, joka tekee väitöskirjaansa katutaiteesta ja on ollut myös innostunut sarjakuvatutkimuksesta.

Lukuprojektien lisäksi minun pitää korjata Prahan konferenssin paperi e-kirjaa varten - siitä tuli lopultakin sähköpostia, joten ehkä julkaisukin ilmestyy tämän vuoden puolella. Jej!

Jotain on tapahtunut myös epäselvien asioiden rintamalla, sillä suurella todennäköisyydellä Mile High Comicsilta tilaamani paketti on palautunut lähettäjälle. Sähköpostiini vastannut henkilö kysyi ystävällisesti, voiko hän tehdä korvaavan tilauksen ja totta hemmetissä hän voi. Selvitellään vielä, tarvitseeko minun maksella sen päälle mitään ylimääräisiä kustannuksia.

NNCOREn antologian artikkelini on puolestaan viipynyt siksi, koska teosta työstäneillä oli hankaluuksia löytää minulle toista arvioijaa.
Nähtävästi Aku Ankka -sarjakuvien asiantuntijat tuntuvat olevan melko harvassa...

Opetuskin alkaa parin viikon päästä, joten tuntisuunnitelmat pitäisi viimeistellä ja koostaa 8 uutta. Tekemistä riittää ja tässähän minä tietenkin notkun, laiska kun olen.
Mutta nyt hieman sitä teetä ja ehkä vähän sympatiaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti