6.9.2012

Tilannetiedotus

En ole tyystin kadonnut bittiavaruuteen tai mihinkään muuhun avaruuteen, vaan blogin päivittämättömyys johtuu ihan täysin a) muutosta, b) tavaroiden purkamisesta ja järjestämisestä, c) ajanpuutteesta ja ennen kaikkea d) eli netittömyydestä.
Netin pitäisi siis jo toimia uudessa asumuksessamme tämän viikon maanantaista alkaen, mutta se ei paljon lohduta, kun ADSL-pistoke on irti ja sähköalaa osaava miehen isä saapuu maisemiin vasta ehkä huomenna, jolloin selvinnee, onko pistokepaikassa edes virtaa.

Päivityksiä seuraa heti ensi viikolla, jos ja kun (toivottavasti kun) pistokepaikkaan saadaan uusi kuori ja laitetaan internetzin ihmeellisen maailman mahdollistamat välineet paikalleen.

Joten, rakkaat lukijani, malttakaa mielenne ja odottakaa kärsivällisesti. Luvassa muun muassa hillitön remontti- ja muuttorumbakuvaus, kesällä hankittujen kirjojen listaus, ihkuvouhaus eräästä kaikkien aikojen lempitv-sarjastani ja toisesta uudemmasta tuttavuudesta sekä lempitaiteilija-sarjan seuraava osa, joka saattaa sisältää silmitöntä väkivaltaa ja ehkä myös seksiä. Pääosin mustavalkoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti