5.2.2012

Taivas varjele, mikä sieltä tulee...

... no sieltähän tulee apuraha!
<insert here wild dancing and bouncing>

Sain siis tiedekunnalta kolmen kuukauden silta-apurahan väitöskirjatyöhön. Vaikka se onkin lyhyt aika, se mahdollistaa kuitenkin niin paljon - ei enää tunnu pahalta ajatella kuun lopussa tulevaa visa-laskua, johon tipahtaa lennot Prahaan ja konferenssimaksut vielä päälle. Ja kun tuli jo ostettua myös lentoliput Norjan Kristiansandiin, jossa pidetään maaliskuussa (Prahan konferenssin jälkeisellä viikolla) NNCOREn seminaari intertekstuaalisuudesta, niin voi pikkuisen huokaista helpotuksesta.

Tieto tuli perjantaina sähköpostiin, ja sain heti kaverilta tekstiviestin kesken työpäivän. Poukkoilin sitten hieman puhuhuoneessa ja loppupäivä meni tyhmästi virnuillessa.
Pidän siis kolmen kuukauden tutkimusvapaan töistä. Jos jatkoa ei seuraa muilta tahoilta, palaan sitten takaisin puurtamaan.
Apurahan saannin yksityiskohdista tulee varmaan kirjeitse tieto ensi viikolla, mutta aion ottaa sen vastaan jo ensi kuun alussa, mikäli se on mahdollista.

Hommia nimittäin riittäisi : olen väsännyt tänään kaksi muuta apurahahakemusta ja tämä kuukausi pitäisi käyttää NNCOREn artikkelin kirjoittamiseen siitä intertekstuaalisuudesta ja Rosan "Escape from Forbidden Valley" -sarjakuvasta. Sen deadline häämöttää ensi kuun alussa. Eipä tässä turhia ehdi huokaista ja juhlia asiaa.

(Vaikka suunnitelmissa on ostaa purkillinen Ben & Jerry's jäätelöä. Sen lupasin itselleni jo viime vuonna.)

En muuten vieläkään ole saanut omaa kappalettani uudesta Portti-lehdestä. Kai ne ovat muistaneet sen postittaa... En malttaisi odottaa.

4 kommenttia:

 1. Hei, mie tein muuten kakkosblogin japaninopiskelusta jos kiinostaa: http://akhsnika-epiclanguage.blogspot.com. :)

  Miksihän muuten siun blogi ei näy koko aikaa tuossa mihin tulee ilmoitukset uusista blogiteksteistä? Muut näkyy koko ajan :(

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos, kyllä helpottaa. :) Ainakin hetken. Tosin heti meni kaksi muuta apurahahakemusta postiin, joten ei tässä ehdi turhia tosiaankaan huokaista.

  En osaa yhtään sanoa, miksi miun blogi ei näy. Jännä juttu. Miulla puolestaan tuppaa välillä nuo lukijat katoamaan jostain syystä. En tiiä. Ehkä siinä on joku flawi.

  (Pistän tuon siun kakkosblogin muistiin.)

  Ai niin, en ole unohtanut siun käsikirjoituksen oikolukua. Se on edelleen vaiheessa koska valtava kiirus ja stressi. Palaan sen pariin heti, kun vain ehdin. :)

  VastaaPoista
 3. Juu, eipä mitään. Mie ajattelinkin että siulla on kaamea härdelli siellä päällä :)

  VastaaPoista