21.4.2012

Tällä kertaa postilaatikossa pamahti

Sain tässä torstaina postia ankistikollegaltani, Ankkalinnan Pamauksen päätoimittaja Timo Ronkaiselta, joka suuressa ystävällisyydessään lähetti minulle tämän kyseisen levyn, eli elektronisen Ankkalinnan Pamauksen. Kuten kuvasta nipin napin taitaa erottaa, tämä CD sisältää PDF-muodossa kaikki AP:n numerot 0-24 sekä extrat, joihin kuuluu muun muassa Don Rosan 50-vuotissyntymäpäivien kunniaksi julkaistu onnittelulehti.
Voitte uskoa, että paketti on tuhti ja sisältää niin reilun määrän Rosaa kuin muitakin oleellisia ankka-artikkeleita, joita tulen selaamaan ahkerasti väitöskirjaani ajatellen.

Iso kiitos Timolle!

Jos kiinnostuit, oman kappaleesi voit tilata täältä.

Tällä hetkellä tämä tutkija kahlaa läpi Gérald Genetten Palimpsests-teosta ja samaisen herran The Architext odottaa vieressä vuoroaan. Näistä tulee siis teoria-apua intertekstuaalisuutta käsitteleviin pätkiin, joita ujutan analyysiosioitteni sekaan. Ensi viikon tutkijaseminaarissa pidänkin kevään esitelmäni NNCOREn artikkelista, joka käsittelee mainittua intertekstuaalisuutta Rosan "Escape from the Forbidden Valley" -sarjakuvassa.
Myös FINFAR-tapaamisen abstrakti pitäisi vääntää kasaan ensi viikon perjantaihin mennessä, mutta muuten se hirvittävä härdelli, jossa elin helmikuusta maaliskuun loppuun, on nyt onnellisesti ohi ja ehdin jopa tehdä jotain kivaakin, kuten pelata Skyward Swordia ja kahlata nuo Potterit taas kerran läpi.

En vain malttaisi odottaa sarjakuvapakettiani Mile High Comicsilta. Odotan sitä kuin kuuta nousevaa ja petyn aina, kun postilaatikossa ei ole mitään muuta kuin päivän aviisi. Viime viikolla tosin sain tilaamani superhienot käyntikortit. Selvisi kyllä, että olisin saattanut olla oikeutettu saamaan käyntikortit myös yliopiston piikkiin, mutta koska en tuolloin ollut varma asiasta, ehdin jo tilata omat korttini.
(Sitä paitsi omat korttini ovat aivan takuulla vähintään tuhat kertaa hienommat kuin yliopiston logolla varustetut kortit!)

Sain myös noin viikon mittaisen työharjoittelukeikan kesäkuulle eräästä konferenssista Helsingissä, joten ehkäpä tässä ehtii vielä piipahtaa taas Good Fellowsin sarjakuvakaupassakin vaikka ostamassa Captain Kentucky -kokoelman (jos sitä silloin siellä vaikka olisi, nyt näyttää valitettavasti tyhjältä) ja muutaman Uncle Scroogen lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti