3.7.2012

Ropecon-mainos!


Espoon Dipolissa järjestettävässä Ropeconissa Ankkalinna liittyy olennaisesti roolipelitapahtuman fantasiamaailmoja käsitteleviin teemoihin, sillä
sunnuntaina 29.7. klo 12 (Huom. muuttunut aika!) salissa 25 allekirjoittanut puhuu aiheesta

"Don Rosan Ankkalinna fantasiamaailmana"

"Don Rosa sijoittaa Ankkalinnan tiettyyn paikkaan Yhdysvaltain kartalla. Maantieteellisesti se sijaitsee siellä, mutta fiktiivisenä paikkana se on kuitenkin osa fantasiamaailmaa, joka Rosalla todentuu erityisesti luonnonlakeja rikkovilla tapahtumilla: Pellen kehittämät futuristiset kojeet sekoittavat ankkalinnalaisten arkea ja Millan taikuus pistää jopa painovoimalait uusiksi. Ankkalinnan asukit elävät kahden maailman välissä. Vaikka he elävät Yhdysvaltojen maaperällä ja jakavat meidän historiamme ja kulttuuriperimämme, he myös kokevat fantastisia tapahtumia, joita ei voi selittää pelkällä järjellä."

Viikonlopun liput 25€, päivälippu 15€ - sunnuntaina vain 10€.

Tapahtuman viralliset nettisivut ja ohjelmakartta osoitteessa http://www.ropecon.fi/pmwiki/index.php/2012/2012

Saa tulla juttelemaan. Pukua en vielä ole päättänyt, mutta kenttinimeni on Bonnie Hunninko. Kentit kuulemma liittyvät. Jotenkin.
Kannattaa ihan vain kaiken varalta selvittää oma nimi täältä.P.S. Vapautin kommentoinnin yleiseksi. Tarkastan ne kuitenkin. Olkaa kiltisti.

1 kommentti:

  1. Kenttinimeni on: Uola Känninen
    Enkä ole ees teekkari.

    VastaaPoista