25.11.2012

Donald International

© Disney

Tässä pakkaamisen ohessa ajattelin tehdä pienen mainoksen koskien uutta, kansainvälistä julkaisua nimeltä Donald International. Kyseessä on nettilevitykseen tuleva fanzine, joka tulee käsittelemään kaikkea Ankkoihin liittyvää. Sen tarkoitus on kerätä yhteen Ankka-faneja, taiteilijoita ja julkaisijoita ympäri maailmaa. Jokainen maa saa oman virallisen edustajansa (Suomella tietenkin Ankkalinnan Pamauksen päätoimittaja Timo Ronkainen), mutta lehti ottaa vastaan myös kirjoittajia, jotka haluavat olla tulevan julkaisun teossa mukana.

Kyseessä on hyötyä tavoittelematon projekti, joka lähtee testausmielessä liikkeelle. Mikäli kiinnostusta riittää, jatkoa seuraa. Fanzine tullaan julkaisemaan nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja se lähetetään sähköpostitse sen tilanneille.

Allekirjoittanut liittyi heti tiimiin ja näillä näkymin ensi vuonna julkaistavaan ensimmäiseen numeroon tulee lyhyt artikkeli omasta tutkimuksestani. Näin saadaankin sopivasti myös kansainvälistä näkyvyyttä alan harrastajien keskuudessa.

Lisämainoksena: Seuraavassa Ankkalinnan Pamauksessa on myös essee omasta tutkimuksestani sekä artikkeli nimeltä "Ankkapurhassa kummittelee. Esi-isät ja kuoleman konsepti Don Rosan The Life and Times of Scrooge McDuck -sarjassa."

Tiistaiaamuna tämä tutkija suuntaa yhdistetylle huvi/hyötymatkalle Lissaboniin Messengers from the Stars -konferenssiin siskojensa kanssa. Pienoinen jännitys alkaa nousta jo pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti