21.6.2012

Mainos Rosa-faneille!

Kuva sivulta www.indiegogo.com/donrosa
Nyt kaikki Don Rosan ja hyvän sarjakuvan ystävät kuulolle: IndieGoGo-sivustolla kerätään rahaa, jotta Rosan ei-Disney-sarjakuvat saataisiin uudelleen julkaistua albumeina. Kyseessä ovat siis Rosan sarjakuvasarjat Pertwillaby Papers ja Captain Kentucky, joita Rosa teki collegensa lehteen, ja jotka sittemmin saivat oman fanzinensa.

Aku Ankka -faneille huomioitavaa on se, että Rosahan siis on kirjoittanut useita näistä aiemmista sarjakuvistaan myös Ankka-muotoon...

Molemmat albumit ovat myyty loppuun kustantajilta, joten saksalaisten aloitteesta kerätään rahaa teosten uudelleen julkaisemiseksi, joten juuri SINÄ voit olla mukana toteuttamassa tätä projektia! Sivuston tarkoitus on kerätä $10 000 44 päivän aikana - tällä hetkellä mennään lähellä neljää tonnia ja vain pari päivää on kulunut.

Eikä siinä vielä kaikki - lahjoittaessasi saat myös oman lahjan! Valittavana on useita Don Rosaan liittyviä pikku paketteja, mm. numeroitu Perwillaby Papers -printti (rajoitettu 222 kopioon) $15, kumpikin edellä mainituista sarjakuvakirjoista $35 tai molemmat yhteensä $70 ja tietenkin Super Fan -paketti, jossa sälää tuleekin sitten urakalla, vain $90 (joka siis on noin 70€ huom.) Ja paketteihin sisältyy muuten postitus!

Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet IndieGoGon sivuilta.

Huomioitavaa on myös se, että kirjat tulevat olemaan A4-kokoisia, mustavalkoisia sekä englanninkielisiä. Rajoitettu painoskin on vain 350-500 kappaletta riippuen tilaajien määrästä, joten tilaa omasi heti!

...Minähän siis tilasin jo, Super Fan -paketin tietenkin. Pieni synttärilahja itselleni. Ennakkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti