4.8.2012

Tutkimusmateriaalia!


Koska Mile High Comicsin paketti vain viipyi ja viipyi, ja sarjakuvia oli pakko saada lisää, olin ratketa riemusta, kun Disney Comics Mailing Listille tuli ilmoitus amerikkalaisesta keräilijästä, joka aikoi myydä suurimman osan kokoelmastaan. Tähän kokoelmaan kuului luonnollisesti myös Disney-sarjakuvia. Otin häneen pikimmiten yhteyttä ja kasasin aikamoisen listan Rosan sarjakuvia sisältävistä lehdistä, joita kipeästi kaipailin.
Listassa oli sarjakuvia, joita myyjällä ei ollut ja myös sellaisia, joista hän ei halunnut (ymmärrettävistä syistä eli niiden harvinaisuuden vuoksi) luopua. Saimme kuitenkin yhteisymmärryksessä koottua 14 sarjakuvaa, jotka sitten ostin häneltä. Edellisestä tilauksestani viisastuneena selvitin paketin jäljittämismahdollisuuksia ja maksoin myös pienen vakuutussumman. Postikulut olivat hillittömät (yli 40€), mutta kaikesta huolimatta kokonaiskustannukset per sarjakuva jäivät inhimillisiin rajoihin.

Ilo ja onni olivat suuria, kun paketti saapui - viikon kuluttua postituksesta!

Kuten kuvasta näkyy, joukossa on hienoja aarteita, kuten "A Letter from Home" ("Kirje kotoa", Uncle Scrooge 342), "Escape from Forbidden Valley" ("Pako Kielletystä laaksosta" US 347) ja "The Incredible Shrinking Tightwad" ("Kutistuva kitupiikki", Walt Disney's Comics and Stories 612-613).
Näiden lisäksi sain myös sarjakuvat "The Crown of the Crusader Kings" ("Temppeliherrojen kätketty kruunu", US 339), "Treasury of Croesus" ("Kroisoksen aarre", WDCS 601 - ensimmäinen osa), "Universal Solvent" ("Matka maan keskipisteeseen", WDCS 604-605 - kaksi ensimmäistä osaa), "The Once and Future Duck" ("Ankka kuningas Arthurin hovissa", WDCS 607-609), "On a Silver Platter" ("Hopealautasella", WDCS 611) ja "Attack of the Hideous Space-Varmints!" ("Kaksisilmäisten avaruushirviöiden hyökkäys", WCDS 614-615 - puuttuvat kaksi ensimmäistä osaa).

Kaiken kaikkiaan oli taas aikamoinen joulu ja synttärit yhtä aikaa -olotila, koska noita sarjakuvia ei löytynyt edes Mile High Comicsilta, jonne muuten pitää taas pistää sähköpostia, että missäs se minun pakettini oikein on, kun viikossa saan samanlaisen setin Jenkeistä, niin mihin te sen oman lähetyksenne olette pistäneet?
Huoh.

Ankkametsästys kuitenkin jatkuu. Katsellaan, mistä sitä hankitaan lisää seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti