11.11.2014

Yhteishaastattelu Rosan kanssa

Lauantaina se sitten lopulta julkaistiin: allekirjoittanut esiintyi 8.11. Keskisuomalaisessa yhteishaastattelussa Don Rosan kanssa. Alla lehtijuttu kokonaisuudessaan.

(Tällä viikolla ollaan jännän ja ahdistuksen äärellä. Palaan asiaan toivottavasti loppuviikosta, kun tiedän hieman enemmän.)


3 kommenttia:

 1. Wou. Mä oon nähny Don Rosn 3 kertaa, ku sen on ollu Suomessa jakamassa nimmareita ja viimeisimmällä kerralla sain vielä nimmarin lisäksi kuvan Roope Ankasta. Don Rosa on kyllä ehdottomasti paras Ankka-piirtäjä.

  VastaaPoista
 2. Noniin ja taas kerran kunnon räjäytit potin :)
  Itsekkin haluaisin lähteä Yhdysvaltoihin Rosaa tapaamaan, mutta 1 ei ole rahaa (vielä) ja 2 ketään muuta ei kiinnosta... No mutta vaikka yksin sitten kun on mahdollista:D

  VastaaPoista
 3. Hienoa että joku (muukin) on innostunut Ankoista! :) Ankat ja Ankkalinna on ollut lapsuudesta asti iso osa elämää ja yhä edelleen olen Aku Ankan kestotilaaja, vaikka vuodet alkaakin jo nelosella ;) Ja erityisesti juuri Rosan tarinat ovat se tyylilaji, joka todella uppoaa kerta toisensa jälkeen. Niihin on myös helppo palata myöhemminkin, kun niistä löytää aina jotain uutta mielenkiintoista. Löysin sinut ESS lehden kautta, kun siinä oli sama juttu kuin Keskisuomalaisessa. Onnea tulevalle tohtorille! T: Anssi S.

  VastaaPoista