3.11.2011

Kirjamessuilta kotiin kannettuna

Kaiken sen Rosa-jännityksen lomassa onnistuin kuitenkin haahuilemaan messuilla ympäriinsä sen verran, että mukaan tarttui myös hieman luettavaa.
Ensinnäkin miehelle pitää aina tuoda tuliaisia tai se on möks. Joten Kuolemanportti-saaga täydentyi kolmannella osalla nimeltä Tulimeri.
Päivän tietoisku koostui teoksesta nimeltä Roolipelikirja (Särkijärvi & Sotala), joka nimensä mukaisesti esittelee kaikki olennaiset roolipelit. Sopii erityisesti aloitteleville pelaajille ja asiasta kiinnostuneille. Maksoi vain vitosen, joten mikä jottei.
Koska minusta on viime aikoina kehittynyt oikea Paulo Coelho -addikti, piti sitäkin löytää niiden kahden jo olemassa olevan teoksen (Alkemisti ja Zahir) seuraksi. Vasta hetki sitten luettu ja ah, niin kaunis Piedrajoen rannalla istuin ja itkin löytyi alle kahdeksalla eurolla. Kovakantisena tietenkin. Jostain kumman syystä valtaosa Coelhon kirjoista on painettu pehmeäkantisiksi, mikä on turkasen harmillista. Jos vain mahdollista, pyrin aina ostamaan kovakantisia. Mutta aina sekään ei onnistu.
Budjetin loppuosa menikin sitten sarjakuviin.
Blacksad 4 eli Hiljainen helvetti löysi tiensä hyllyyni. Kympillä.
Samaten Nemi V ja (lopultakin) Hellboy. Hetki meni tottua Mike Mignolan piirrostyyliin, mutta se muistuttaa mielestäni yllättävän paljon Frank Milleriä. Ja Millerhän on loistava.
Ja pitihän sitä käydä ostamassa Anni Nykäsen Mummo. Anni ja Milla Paloniemi raapustelivat jälleen nimmareita Sammakon osastolle, joten ehdin saada kirjaan vielä omistuskirjoituksenkin. Ja Anni piirsi minulle vielä Kissin! Kiitos Anni!

Oli muuten hieman lyhyempi nimmarijono kuin Sanoma Magazinesin osastolla samaan aikaan erään toisen sarjakuvapiirtäjän edessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti