26.6.2017

Kirjahyllypäivitys


Kirjahyllyjäni on nyt kuusi ja niiden sisältö täydentyy pikku hiljaa. Tässä viimeisimmät hankinnat. Kirppiksiltä mukaan ovat tarttuneet John Greenin jo klassikoksi noussut The Fault in Our Stars, jota en siis ole lukenut (saati katsonut), mutta ajattelin, että eurolla sen voisi ottaa lukupinoon. Saman verran maksoin H. G. Wellsin kokoelmasta, jossa on kaikki klassikkotarinat: Aikakone, Tohtori Moreaun saari, Näkymätön mies ja Maailmojen sota - englanniksi. Ellinor Rafaelsenin Katja interreilillä -kirjasta pulitin 50 senttiä. Yritän siis kerätä kaikki Katja-kirjat, kun niitä teininä tuli luettua. Myös Penguins-valokuvakirja on kirppikseltä. Siitä taisin maksaa jopa muutaman euron. Pingviini on sisäinen eläimeni.

Lahjaksi tai muuten vain ilmaiseksi ovat hyllyyni päätyneet Sofi Oksasen Puhdistus (tästä tulee nykyisin aina mieleen se Fingerpori-strippi), jonka nappasin laitoksen ota ja jätä kirja -laatikosta, Drawing the Line, sarjakuvatutkimuksen antologia, tuli postissa Amerikkalaisen yhdistyksen jäsenille ja Barks - Rosa -kokoelmahan oli lahja fanikollegaltani, jolla niitä oli ylimääräinen kappale.

Kallein ostos pinosta on ehdottomasti Sari Östmanin väitöskirja "Millasen päivityksen tästä sais?" Elämäjulkaisijuuden kulttuurinen omaksuminen, jonka ostin Kulttuurintutkimuksen päiviltä viidellätoista eurolla. Sitä aioin hyödyntää sarjakuvablogiartikkeleissani tässä kesän ja syksyn aikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti